Inför: ÖSK – Kalmar FF

Mohammed Saeid finns med i den matchtrupp som åkt ned till Kalmar för den svåra bortamatchen mot den allsvenska tabellåttan Kalmar FF.

Efter en fin vårsäsong har den talangfulle mittfältaren fått mer sporadiskt med speltid. Sammanlagt har han dock fått ihop 16 allsvenska matcher den här säsongen varav 12 från start vilket får sägas vara ett mycket fint facit av en debutant.

Det stora utropstecknet är att William Atashkadeh är tillgänglig för spel igen. I våras var han ett av lagets få ljuspunkter med bland annat 5 mål innan skador satte stopp för hans framfart. Nu är han alltså tillbaka men får antagligen räkna med att börja på bänken.

ÖSK-tränaren Per-Ola Ljung är förtegen om såväl taktik som startelva. Till ÖSK:s officiella webbsida sa han bara att man scoutat Kalmar noggrant. Efter sju raka matcher utan seger kan varje liten fördel behövas om ÖSK ska bryta den negativa trend man är inne i. Vid händelse av seger har man chansen att knapra in lite på det försprång Gefle har på kvalplatsen. Gefle spelar även de ikväll mot topplaget BK Häcken och har en riktigt tuff uppgift mot ett av Allsvenskans målgladaste gäng de senaste åren.

Avspark sker på Guldfågeln arena kl 19.00.